Proizvođači Filter vrste pojas pritisnite u budućnosti prelaz u inteligentni smer

Dijalektici teorije produktivnih snaga i proizvodnih odnosa, reci nam kad produktivnost raste Èudno, kada je vezan za originalni proizvodnje je veliku transformaciju da uklopite u razvoj naprednih produktivnih snaga. Danas je razvoj nauke i tehnologije, Internet i informacije tehnologija menja trenuci, pojas filtera novinare proizvođači u industrijskoj zoni u more promena dolazi kao ludi, nikakvu prednost je stigao, ali trend vremena, globalne industrijske ere 4.0 nastali.
Pratio je Nemačka vlada andquot; industrijski 4.0andquot; strategija, proizvođača iz oko sveta fokus ove strategije, a široko prepoznat u industriji, ili u razvila razvoju zemlje, svoje proizvodne industrije pokušavaju da andquot; 4.0 industrijski, andquot; i, u potrazi za globalne industrije dobije snažnu prednost u konkurentne krajolik.
Industrijski 4.0, pametan fabrika, pametna, pametna logistika je postala je pojas filtera novinare proizvođača iz tradicionalne obrasce u tri teme za inteligentni pravac. Precizno filtera proizvodnje prilagodio masovnu proizvodnju u tranziciji, proizvodnja orjentisana proizvodnje usluge i proizvodnja tranzicije, faktori tranziciju zasnovanih na inovacijama industriji 4.0 puta tri subverzivne transformacija je shvatio, i neminovno trend razvoja od puta.