Pojas tip Filter medija za filtriranje tehnologija promišljenosti

Sa razvojem tehnologije bio-inženjering, aplikacija razdvajanja membranu u ovoj oblasti će nastaviti da raste. U proizvodnji biološki proizvodi, često će biti potrebno da se odvoji od tečni suspenzija, tradicionalne metode filtriranja nisu ni do uslove kvaliteta proizvoda, kao i korišćenje mikro-Filtracija membrana odvajanje tehnologijom koja sprečava deaktiviranje bakterijskog zagađenja i Termiиka materijala, i postigao efikasan odvajanje svih nečistoća i unapređivanje kvaliteta.
Pojas filtere koristi dinamičko tehnologija filtriranja u membrani odvajanje, bolje mogućnosti da rešite problem konvencionalne membrana Filtracija stopa nije visoko, napravite širu primenu membrana filtera, filter će raditi bolje, kao što je pulpa i papir industrija oporavila od otpadnih voda sa ultrafiltration membrana vlakana.
Pored toga, pojas filter medija za filtriranje tehnologija takođe se smatra jednim od jednostavna i efikasna metoda za poboljšanje za filtriranje. To je korist od dva ili više filtera i postepeno smanjivanje solidan sadržaj ili svrha tečni viskoznosti za poboljšanje filtriranja stope. Ovi filteri mogu biti istog tipa ali drugačiji filter medija i filter konstante, mogu biti i kombinacija različitih vrsta filtera zajedno.