Komora filtera novinare tablica proizvođača na tehnologiji termoplastičnim izbočine

Većina 3D printer je danas print glavu iz tvoje kompjutersku kontrolu naći materijal za fluide kamionom na objekte. Komora filtera novinare tablica proizvođača da vam predstavim ovaj proces možete da koristite različite materijale, uključujući metal, beton, keramika i čokolade, ali do sada, najčešći termoplastičnim istiskivanje materijala je istopljena plastika.
Saznajte više o 3D štampanja, kada bolje razmislim to je industrija stalno menja, jedan od mnogo različitih termina mogu ponekad se odnose na istu stvar, posebno od strane termoplastičnim izbočine za štampanje objekte ovaj proces. Tehnologija treba da bude jednostavno naziva andquot; Termoplastičnim extrusionandquot; u poređenju sa generalom izjava je andquot; extrudedandquot;. U stvari, globalnim standardima telo Sjedinjene Države Međunarodne asocijacije za testiranje i materijale (ASTM International), saopštio je u junu 2012, ovaj 3D štampanja standardni uobičajeno ime je andquot; extrudedandquot;.
Komora filtera novinare tablica proizvođača uveden koncept iznad i možda je lakše razumeti ali termoplastičnim istiskivanje tehnologija izumitelji korporacije Stratasys čini stvari, ovo je tržište vodeći preduzeće, koje se odnose na ovu tehniku kao andquot; Spojeni iskaz modeliranje (FDM) andquot;. FDM mislio na pojam (i zlostavljanje) kao termoplastičnim izbočine, generalno je jasno kao materijalni istiskivanje tehnologija.